Watertoren Rimburg | Feesten
166
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-166,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Feesten

Heeft u binnenkort iets te vieren?

Feestlocatie

Uw gasten ontvangen op één van de mooiste locaties van Parkstad? We gaan graag met u in gesprek om u aan de hand van uw wensen een passend voorstel te doen voor uw feest.

Ook voor een feest is de Watertoren een top locatie! De flexibiliteit van onze feestlocatie in combinatie met de eigen sfeer en de unieke ligging maakt ieder feest mogelijk. Feestlocatie de Watertoren, een verrassend complete locatie die van alle gemakken is voorzien. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Bruiloft

Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar een unieke locatie voor het trouwfeest? De Watertoren is dé feestlocatie voor jullie bruiloft. Voor ieder budget kunnen wij een voorstel maken.

Wilt u uw trouwfeest of huwelijksfeest geven in een unieke omgeving, in een originele trouwlocatie aan de rand van Parkstad? Champagnetoast, receptie of een bruidsdiner, alles is mogelijk. Voor een spetterend feest hebben wij alles in huis. Een top locatie, verrukkelijk eten en een perfecte ambiance. Wij helpen u graag met alle persoonlijke details die zorgen voor een uniek en geslaagd trouwfeest.